Zavádění zdrojového systému dat pro plnění ATM do datového skladu korporátní banky - Melnykova, Oleksandra; Kuchtíková, Nikola; Maryška, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Předmětem této diplomové práce je rozšíření Business Intelligence řešení ve velké korporátní bance o další datový zdroj, který podporuje operace související se správou a plněním bankomatů finančními prostředky. Teoretická část práce se zaměřuje na základní principy Business Intelligence řešení a jeho komponenty. Tato část pomáhá lépe porozumět praktické části práce, ve které je zdokumentován celý proces implementace řešení zahrnující analýzu společnosti a vývoj BI komponent, jako jsou DWH a ETL. Výsledkem práce je vytvoření analytického Datamartu.
Vedoucí práce: Nikola Kuchtíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: data a analytika pro business [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses