Návrh a implementace reportingového řešení pro účely sledování kapacit oddělení vývoje prototypů - Bouda, Cyril (2023)
Tématem této diplomové práce je návrh reportingového řešení pro účely sledování kapacit oddělení vývoje prototypů a jeho následná implementace. Hlavním cílem práce je poskytnout oddělení vývoje prototypů přehled o vytíženosti kapacity jejich vývojářů, srovnání plánovaných a skutečných kapacit, finanční přehled o rozúčtování na jednotlivé projekty. V první části práce je popsán business kontext a zadání projektu. Druhá část obsahuje analýzu a stanovení požadavků a výsledné řešení. Dále je součástí práce návrh řešení a technologický postup při tvorbě řešení. Poslední část obsahuje implementaci navrženého řešení dle stanoveného postupu. Výsledné řešení je uvedeno do pilotního režimu v oddělení vývoje prototypů.