NajdiEdu - Ondroušková, Tereza; Karkošková, Soňa; Jančík, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem projektu NajdiEdu je shromažďování, zpracovávání, vizualizace a publikace informací o školách a digitálním vzdělávání. Projekt umožňuje rodičům, učitelům a studentům efektivně vyhledávat zdroje dalšího vzdělávání. Vznikl v srpnu 2020 a původně se zaměřoval na vytvoření aplikace pro vyhledávání základních a středních škol z různých zdrojů dat. Aplikace usnadňuje uživatelům rozhodování o výběru vhodné školy tím, že umožňuje sestavit seznam škol odpovídajících uživatelovým kritériím. Rozsah projektu se postupně rozšiřoval, přidány byly další funkce, jako je databáze online vzdělávacích zdrojů a vyhledávání možností celoživotního vzdělávání. Závěrečná práce v programu DABM detailně prezentuje návrh a implementaci projektu NajdiEdu, přičemž rozlišuje mezi prvky projektu, které jsou originálním příspěvkem autora, a těmi, které byly outsourcovány.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet