Optimalizace komunikačního mixu firmy prodávající umělecké potřeby - Pirtskhalaishvili, Dito; Mareš, Jan, 1986-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku PPC reklamy a jejího využití v rámci online marketingového komunikačního mixu konkrétního e-shopu. Cílem práce bylo provést analýzu PPC reklamních kampaní v systémech Google Ads a Sklik, navrhnout optimalizační postupy a realizovat průběžné úpravy s cílem zvýšit efektivitu a výkonnost těchto PPC kampaní. Teoretická část práce se věnuje marketingovému mixu, zejména v rámci online prostředí. Dále se zaměřuje na PPC marketing včetně typů reklam, struktury kampaní a nástrojů pro analýzu a optimalizaci výkonu. Praktická část práce se zabývá analýzou stávajících kampaní a na základě zjištěných nedostatků představuje optimalizační kroky, které jsou implementovány a následně zhodnoceny. Hlavním přínosem této diplomové práce je praktický příklad optimalizačního procesu s cílem zvýšení výkonnosti, efektivity a tržeb PPC kampaní.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses