Strategie modrého oceánu v oblasti úklidu kancelářských prostor na pražském trhu - Hozáková, Kristýna; Dvořák, Jiří; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Tato diplomová práce se zabývá Strategií modrého oceánu ve vztahu k úklidovým službám na pražském trhu. Konkrétně se jedná o úklid kancelářských prostor. Hlavním přínosem práce je analýza úrovně nabídky a požadavků poptávky prostřednictvím hloubkových rozhovorů, realizovaných se zákazníky a poskytovateli této služby. Na základě analýzy rozhovorů je v rámci této práce sestavena hodnotová křivka trhu. Tento nástroj napomáhá k odhalení, zda je na pražském trhu prostor pro vytvoření modrého oceánu v rámci úklidu kancelářských prostor, nebo zda nabídka plně uspokojuje poptávku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses