Festival a participace lokalnich komunit - Brabcová, Natálie (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na participaci lokálních komunit na hudebním festivalu regionálního charakteru. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou definovány pojmy jako lokální kultura, neziskové organizace, dobrovolnictví, kulturní participace a hudební festivaly. Praktická část se zaměřuje na možnosti zapojení lokální komunity do plánování a organizace festivalu REPETE FEST. Na konci práce je zodpovězena výzkumná otázka a jsou formulovány doporučení pro organizátory festivalu.