Festival a participace lokalnich komunit - Brabcová, Natálie; Grosman, Jakub; Petrová, Pavla, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na participaci lokálních komunit na hudebním festivalu regionálního charakteru. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou definovány pojmy jako lokální kultura, neziskové organizace, dobrovolnictví, kulturní participace a hudební festivaly. Praktická část se zaměřuje na možnosti zapojení lokální komunity do plánování a organizace festivalu REPETE FEST. Na konci práce je zodpovězena výzkumná otázka a jsou formulovány doporučení pro organizátory festivalu.
Vedoucí práce: Jakub Grosman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses