Talent management ve vybrané organizaci - Kratkouskaya, Maryna (2023)
Talent management je moderní nástroj sloužící k maximálnímu využití pracovní sily díky řízení talentů v organizaci. Umístění správných lidí na správná místa přispívá k jejich rozvoji a zároveň k dosahování stanovených firemních vizí a cílů. Cílem této diplomové práce je zkoumat vztah mezi uplatňovaným talent managementem a angažovaností pracovníků. Empirická studie s využitím dotazníkového šetření má za cíl odpovědět na formulované otázky v rámci metodiky výzkumné práce. Hlavním přínosem této práce je zjištění, jaký vliv má uplatňovaný talent management na angažovanost zaměstnanců.