Talent management ve vybrané organizaci - Kratkouskaya, Maryna; Komárková, Lenka, 1976-; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Talent management je moderní nástroj sloužící k maximálnímu využití pracovní sily díky řízení talentů v organizaci. Umístění správných lidí na správná místa přispívá k jejich rozvoji a zároveň k dosahování stanovených firemních vizí a cílů. Cílem této diplomové práce je zkoumat vztah mezi uplatňovaným talent managementem a angažovaností pracovníků. Empirická studie s využitím dotazníkového šetření má za cíl odpovědět na formulované otázky v rámci metodiky výzkumné práce. Hlavním přínosem této práce je zjištění, jaký vliv má uplatňovaný talent management na angažovanost zaměstnanců.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses