Možnosti využití KoPÚ v oblasti prevence dopadů klimatických změn - Janečková, Kristýna; Syrovátka, Oldřich; Duchek, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na dlouhodobé otázky týkající se komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Slavošov. Řešení problematiky je reakcí na preventivní dopady klimatických změn. V rámci snahy o zlepšení managementu krajiny je realizován modelový projekt, jehož záměrem je zajištění nápravy prostřednictvím komplexních pozemkových úprav. Za tímto účelem byla v krajině navržena opatření jakožto podklad pro zahájení procesu komplexních pozemkových úprav a zjištění postojů vybraných orgánů, společně se získáním spojenců na mou stranu v řadách místní komunity, vlastníků pozemků či s orgány státní moci. V zájmu procesu revitalizace krajiny byla navržena struktura, která by umožnila udržitelný krajinný management. Aplikační část vyhodnocuje a prezentuje data získaná z provedených šetření.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses