Návrh marketingové strategie projektu Dressibly - Pokorný, Matěj (2023)
Tato práce má za cíl navrhnout marketingovou strategie pro firmu Dressibly, která provozuje blog a e-shop zaměřený na udržitelnou módu. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části jsou představeny základní poznatky týkající se marketingové strategie. Tato část vysvětluje metody, které jsou následně použity v druhé části. Praktická část se zabývá několika analýzami – faktorovou a shlukovou, gap analýzou a situační analýzou. Na základě analýz byly stanoveny segmenty a pro ně navržena i komunikační strategie firmy Dressibly, která vychází krom analýz i z provedeného dotazníkového šetření.