Koncerty v kostelech jako marketingový fenomén - Benková, Lucia; Černá, Jitka, 1961-; Vítová Dušková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem bakalářské práce je zjistit motivy návštěvníků koncertů klasické hudby v kostelech a zmapovat současnou pražskou scénu jejich pořadatelů. K splnění cíle jsme se snažili zodpovědět otázky: Co motivuje posluchače k návštěvě koncertu klasické hudby v kostele? Apelují organizátoři koncertů v kostelech na zjištěné motivy v online marketingové komunikaci? Praktická část práce je složená z dotazování účastníků koncertu v kostele, focus group zaměřené na vysokoškoláky a jejich vztah ke klasické hudbě a ze zmapování pražské scény pořadatelů koncertů tohoto hudebního žánru v kostelech doplněného o obsahovou analýzu vybrané online marketingové komunikace. Přínosem práce je základní identifikace motivací a bariér návštěvníků koncertů klasické hudby v kostelech.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses