Digitalizace byznys procesů ve vybraném podniku - He, Anton (2025)
Podrobný popis procesu identifikace byznys procesů, které potřebují digitalizaci, klasifikace těchto byznys procesů do kategorií (marketing, prodej, servis, personalistika), zkoumání a definice nástrojů digitalizace, praktické využití těchnto nástrojů pro vytvoření prototypů digitalizace byznys procesů a jejich implementace.