Digitalizace byznys procesů ve vybraném podniku - He, Anton; Smrčka, Luboš; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Podrobný popis procesu identifikace byznys procesů, které potřebují digitalizaci, klasifikace těchto byznys procesů do kategorií (marketing, prodej, servis, personalistika), zkoumání a definice nástrojů digitalizace, praktické využití těchnto nástrojů pro vytvoření prototypů digitalizace byznys procesů a jejich implementace.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses