Návrh a realizace nového e-shopu pro prodej oblečení v redakčním systému WordPress - Kotrba, Jakub (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na realizaci internetového obchodu specializujícího se na prodej oblečení. s. Teoretická část práce se věnuje analýze CMS platforem, představení pluginu WooCommerce, zásadám e-shopů, identifikaci potřeb internetového obchodu a konkurenční analýze. Praktická část práce je rozdělena do tří celků, zahrnujících návrh, implementaci a testování. Výsledkem této práce je plně funkční e-shop vytvořený na platformě WordPress. Tato práce slouží mimo jiné jako užitečný průvodce pro jedince se zkušenostmi s platformou WordPress, kteří si přejí vytvořit vlastní internetový obchod.