Návrh a realizace nového e-shopu pro prodej oblečení v redakčním systému WordPress - Kotrba, Jakub; Šedivá, Zuzana, 1961-; Culek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na realizaci internetového obchodu specializujícího se na prodej oblečení. s. Teoretická část práce se věnuje analýze CMS platforem, představení pluginu WooCommerce, zásadám e-shopů, identifikaci potřeb internetového obchodu a konkurenční analýze. Praktická část práce je rozdělena do tří celků, zahrnujících návrh, implementaci a testování. Výsledkem této práce je plně funkční e-shop vytvořený na platformě WordPress. Tato práce slouží mimo jiné jako užitečný průvodce pro jedince se zkušenostmi s platformou WordPress, kteří si přejí vytvořit vlastní internetový obchod.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses