Marketingová strategie společnosti RTB společnosti na klíč s.r.o. - Tylová, Darina (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace ve společnosti se specifickým a omezeným okruhem zákazníků. V první části práce je zpracován teoretický základ, ze kterého následně vychází praktická část. Důraz je kladen především na marketingovou strategii, která je hlavním výstupem této práce. V praktické části je provedena analýza dosavadních marketingových aktivit společnosti. Je zde představena samotná analyzovaná společnost a výsledky hloubkového rozhovoru s vedením společnosti, který reprezentuje představu o budoucím směřování marketingu. Součástí marketingové strategie je analýza makro a mikrookolí a model STP. Výsledkem této práce je připravený plán a soubor doporučení pro budoucí marketingové aktivity.