Duševní zdraví zaměstnance na pracovišti - Landová, Eliška; Říhová, Gabriela; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje podpoře duševního zdraví na pracovišti a vlivu pracoviště na zaměstnance. Práce reaguje na nedostačenou podporu duševního zdraví organizacemi. Cílem práce je zjištění situace podpory duševního zdraví a celkového blaha zaměstnanců v kancelářích. Výstupem práce jsou mimo jiné také doporučení pro personalisty a organizace ohledně aplikace programů podpory a komunikace, doporučuje interiérová opatření v kancelářích za účelem zlepšení blaha zaměstnanců. Pro získání těchto doporučení byl proveden kvalitativní výzkum ve spolupráci s respondenty z řad personálních pracovníků malých, středních a velkých českých firem. Výsledky zkoumání byly porovnány s mezinárodními studiemi lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses