Segmentace trhu tavených sýrů v České republice - Vyskočilová, Klára; Koudelka, Jan; Božoň, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Daná diplomová práce se zabývá segmentací trhu tavených sýrů v České republice. Práce je rozdělena do tří částí, v první teoretické části je objasněna problematika segmentace trhu a spotřebního chování, další část vysvětluje principy primárního a sekundárního výzkumu, které jsou aplikovány v poslední praktické části. Praktické šetření je prováděno na základě dat MML-TGI od agentury Median v porovnání k vlastnímu výzkumu autora na základě dotazníkového šetření. Cílem práce je odkrytí segmentů spotřebitelů na trhu tavených sýrů a porozumění jejich spotřebního chování. Výzkum je prováděn v České republice pro další rozvoj dané FMCG značky. V závěru práce se nachází doporučení marketingové strategie pro daný trh a danou značku.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses