Transformace vzdělávacího systému v marketingovém oddělení u konkrétního zaměstnavatele - Burešová, Belinda; Němec, Otakar; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato práce se zabývá vzdělávacím systémem v marketingovém oddělení společnosti Alza.cz a jeho transformací. Cílem práce je analýza způsobů vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané společnosti a zachycení transformace tohoto vzdělávání. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části jsou představeny přístupy k podnikovému vzdělávání, jeho přínosy a trendy a také motivace zaměstnanců k podnikovému vzdělávání. Praktická část popisuje původní stav vzdělávacího systému a zavedené změny ve vzdělávání. Následuje metodologická část, která popisuje metody sběru dat. Výstupem diplomové práce je analytická část, která obsahuje kvantitativní i kvalitativní výzkum prostřednictvím dotazníku pro zaměstnance zkoumané společnosti a rozhovor uskutečněný s HR specialistou. Následně je provedena analýza těchto dat, vyhodnocení a jsou navržena doporučení.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses