Udržitelný balíkový produkt - Slavík, Jan; Novák, Radek, 1960-; Loidl, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této diplomové práce je navrhnout udržitelný balíkový produkt ve společnosti PPL CZ s.r.o. tak, aby došlo ke zkvalitnění služby udržitelnější balíkové přepravy. Teoretická část práce definuje základní pojmy z logistiky, poskytovatele logistických služeb, věnuje se vývoji logistiky a KEB službám. Následně charakteristice udržitelnosti a udržitelné balíkové přepravě v podobě jeho zásadních témat. V praktické části je nejdříve představena společnost PPL CZ s.r.o. a její udržitelná strategie. Poté je provedena analýza konkurence na českém trhu KEB služeb. Nejobsáhlejší kapitolou je pak provedený kvantitativní výzkum v podobě dotazníkového šetření, který zjišťuje vnímání problematiky balíkové přepravy českými zákazníky s důrazem na otázku udržitelnosti. Nakonec jsou navrženy konkrétní řešení udržitelného balíkového produktu pro společnost PPL CZ s.r.o.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses