Krizový management multikina CineStar v době pandemie covid-19 - Čermáková, Alžběta; Hanzlík, Jan, 1979-; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce se zabývá krizovým managementem multikina CineStar v době pandemie covid-19. Hlavním cílem práce je prozkoumat strategii krizového řízení managementu multikina CineStar v době pandemie covid-19 s důrazem na personální management a interpretovat dílčí kroky personálního managementu, jimiž společnost reagovala na krizovou situaci způsobenou právě pandemií. Teoretická část vymezuje zejména pojmy krizový management a personální management. V závěru této části je stručně představena situace spojená s pandemií covid-19 v České republice a její dopad na provozovatele kin. Praktickou část tvoří kvalitativní výzkum ve formě hloubkových rozhovorů s vedením a pracovníky CineStar. Práce došla k závěru, že přestože při řešení nenadálé krizové situace podnik jednal intuitivně, byl i tak schopný reagovat rychle na změnu a přijmout patřičná opatření pro přečkání krize. V případě personálního managementu firmy lze konstatovat, že vlastní manažerský styl a přístup personálního managementu CineStar v mnohém koreluje s teoretickými postupy. V závěru práce jsou formulována doporučení ohledně konkrétních změn, které by firma mohla implementovat do praktického chodu organizace.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses