Testování prototypu produktu v oblasti sportovního odvětví - Pánek, David (2023)
S celosvětovým nárůstem popularity skateboardingu souvisí i zvýšená produkce odpadu z použitého sportovního vybavení. Projekt Recruiser reaguje na tuto výzvu formou výroby upcyklovaných skateboardů. Diplomová práce se zaměřuje na uživatelské testování prototypu, udržitelného sportovního vybavení a ověření obchodního potenciálu celého projektu. Uživatelské testování prototypu probíhalo vyzkoušením prototypu, které bylo následované dotazníkovým šetřením. Součástí dotazníkového šetření byl i Van Westendorpův test cenové citlivosti, který pomohl projektu ověřit, zda je nabízen za optimální cenu. Výsledky jsou prezentovány prostřednictvím business modelu Lean Canvas. Hlavním cílem celého projektu Recruiser je nabídnout kvalitní sportovní vybavení z recyklovaného materiálu za konkurenceschopnou cenu.