Úroveň, možnosti a dopad ICT ve výuce na základních školách - Roušal, Jakub; Radváková, Věra; Vokšická, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na využití informačních a komunikačních technologií na základních školách v České republice. Cílem práce je zjistit, v jaké míře se tyto technologie ve školách využívají. Dílčími cíli je porovnat vybavenost škol v Praze, dalších městech a obcích a odhalit, ve kterých předmětech jsou technologie nejvíce využívány. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V prvních kapitolách se autor věnoval popisu informačních a komunikačních technologií, možnostech využití a analýze nového Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání. V praktické části jsou zpracovány a interpretovány výsledky z dotazníkového šetření, které bylo provedeno mezi učiteli základních škol. Závěr obsahuje shrnutí celé práce a odpovědi na výzkumné otázky.
Vedoucí práce: Věra Radváková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses