Online marketingová komunikace vybraného e-shopu - Bláhová, Barbara; Procházková, Markéta; Pelikán, Hugo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce na téma „Online marketingová komunikace vybraného e-shopu“ se v teoretické části věnuje samotnému online marketingu, dále online komunikačnímu mixu a detailně rozebírá jednotlivé prvky online komunikačního mixu. Pro vyšší kompaktnost tématu je v teoretické části diplomové práce věnována pozornost aktuálním trendům a nástrojům online marketingové komunikace, oblasti e-commerce a nastavení online marketingové kampaně. Praktická část diplomové práce obsahuje představení konkrétního e-shopu, analýzu současného stavu a marketingový průzkum v podobě dotazníkového šetření a strukturovaného rozhovoru se zaměstnancem firmy, návrh komunikační kampaně a následný plán vyhodnocení navrhované kampaně. Navrhovaná komunikační kampaň e-shopu poskytne zvýšení povědomí o e-shopu, ovlivnění postojů u cílového segmentu, zvýšení tržeb a budování loajality zákazníků vzhledem k e-shopu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses