Návrh marketingových strategií pro zelený čaj : Analýza a modifikace kupního rozhodování spotřebitele - Trnka, Pavel; Koudelka, Jan; Strauss, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce podrobněji zkoumá nákupní rozhodování spotřebitelů v oblasti prémiových japonských zelených čajů v České republice, zkoumá faktory ovlivňující jejich preference a navrhuje marketingové strategie pro cílenou komunikaci a zvýšení poptávky. Kromě osobních, sociálních, psychologických a ekonomických aspektů, které formují spotřebitelské preference mezi různými typy a cenovými kategoriemi čajů, práce přináší konkrétní návrhy pro marketingové komunikace, zahrnující efektivní využití těchto poznatků pro zvýšení prodejnosti prémiových čajů. Teoretický přínos práce spočívá v rozšíření poznatků o faktorech ovlivňujících nákupní rozhodování spotřebitelů v segmentu prémiových japonských zelených čajů. Prakticky poskytuje konkrétní strategie a doporučení pro marketingovou komunikaci a zlepšení prodejnosti těchto čajů na českém trhu. Výsledky práce spojují teoretickou bázi s praktickými doporučeními pro marketingové aktivity.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses