Marketingová strategie online projektu v auto-moto odvětví - Nechyba, Václav (2023)
Cílem této diplomové práce je vypracování marketingové strategie pro značku, která se pohybuje v auto moto odvětví. Naplnění cíle bylo dosaženo prostřednictvím zrealizovaného dotazníkového šetření s platnými 187 odpověďmi, určením konkrétních person a vypracováním modelu See-Think-Do-Care. Tento model umožnil vytvořit přesnou komunikaci a 19 kreativ pro jednotlivé zákazníky podle toho, v jaké nákupní fázi se zrovna nacházejí. Pokud značka strategii využije, může být schopna splnit stanovený cíl 3 800 objednávek za rok 2024.