Marketingová strategie online projektu v auto-moto odvětví - Nechyba, Václav; Mareš, Jan, 1986-; Klega, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této diplomové práce je vypracování marketingové strategie pro značku, která se pohybuje v auto moto odvětví. Naplnění cíle bylo dosaženo prostřednictvím zrealizovaného dotazníkového šetření s platnými 187 odpověďmi, určením konkrétních person a vypracováním modelu See-Think-Do-Care. Tento model umožnil vytvořit přesnou komunikaci a 19 kreativ pro jednotlivé zákazníky podle toho, v jaké nákupní fázi se zrovna nacházejí. Pokud značka strategii využije, může být schopna splnit stanovený cíl 3 800 objednávek za rok 2024.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses