Založení a provoz úspěšných únikových her - Hochman, Petr; Bočková, Nina, 1971-; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce na téma "Založení a provoz úspěšných únikových her" analyzuje motivace a postupy při podnikání v oblasti únikových her v České republice. Skrze polostrukturované rozhovory s majiteli úspěšných únikových her odhaluje jejich cestu k podnikání, získávání herních prostor a řešení výzev v průběhu podnikání. Zaměřuje se také na aspekty expanze, financování, práce s brigádníky a komunikaci s klienty. Práce přináší strukturované teoretické poznatky vhodné pro začínající podnikatele, zahrnující formální a zákonné požadavky na podnikání. Představuje koncepty SWOT analýzy a business modelu Canvas, aplikované na praktické rozhovory. Výsledkem je komplexní pohled na podnikání v odvětví únikových her, sloužící jako inspirace pro budoucí podnikatele a analytiky tohoto specifického trhu.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses