Zákoník práce 2013 - s výkladem Právní stav k 1. 1. 2013 - Jakubka, Jaroslav (Grada, 2013)
Již 14. vydání osvědčené publikace zahrnuje komplexní seznámení se změnami, které přinášejí všechny novely zákoníku práce. Zahrnuje novely všech právních předpisů, které jakkoliv ovlivňují znění zákoníku práce, novelizovaný text je pro snadnou orientaci zvýrazněn různým typem písma. V knize najdete výklad známých odborníků a spolutvůrců nového zákoníku práce, který vás upozorňuje i na problémy při aplikaci pracovněprávních předpisů v praxi.