Zákoník práce v praxi - 4. vydání komplexní průvodce řešením problémů - Tomšej, Jakub (Grada, 2022)
Zohledňuje nejnovější novely zákoníku práce k 1. 1. 2022, čtenářsky atraktivním způsobem shrnuje právní úpravu pracovně-právních vztahů s důrazem na vznik, změny a zánik pracovního poměru a související otázky. Srozumitelně shrnuje aktuální legislativu, poskytuje odpovědi na často kladené otázky a přibližuje celé téma pomocí praktických příkladů.