Zákoník práce s výkladem včetně novel pro roky 2023 a 2024 - Tomšej, Jakub (Grada, 2023)
Seznamte se díky této osvědčené publikaci komplexně s nejnovějšími změnami zákoníku práce i s dalšími aktuálními výkladovými otázkami. Kniha zahrnuje novely všech právních předpisů, které ovlivňují znění zákoníku práce.