Zákoník práce v praxi - 5. vydání komplexní průvodce s řešením problémů - Tomšej, Jakub (Grada, 2023)
Publikace, která zohledňuje všechny nejnovější novely zákoníku práce, čtenářsky atraktivním způsobem shrnuje základy právní úpravy pracovně-právních vztahů s důrazem na vznik, změny a zánik pracovního poměru a související otázky.