Komunikace a prezentace Umění mluvit, slyšet a rozumět – 3. aktualizované a rozšířené vydání - Plamínek, Jiří (Grada, 2023)
V novém vydání knihy se dozvíte, jak se chovat v nejčastějších komunikačních situacích – když potřebujete něco pochopit, vysvětlit, vést s někým rozhovor, řídit diskusi, někoho o něčem přesvědčit či dokonce motivovat k určitému jednání. Vydání je doplněno o kapitolu o vývoji komunikace.