Plánování Cash Flow v Ecommerce - Procházka, Jan (2023)
Tématem závěrečné MBA práce je plánování cash flow v ecommerce. Práce má za cíl vytvoření predikce cash flow na základě historických dat. Predikce příjmů je modelována za použití prediktivního modelu v Pythonu. Výdajová stránka vychází z predikce tržeb a současně z dalších předpokladů, které umožnují výpočet výdajů. Celkové řešení nabízí jednoduché nasazení do společnosti. Výhodou je, že řešení je jednoduše implementovat i do jiných společnosti, které mají k dispozici základní data.