Plánování Cash Flow v Ecommerce - Procházka, Jan; Maryška, Miloš; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Tématem závěrečné MBA práce je plánování cash flow v ecommerce. Práce má za cíl vytvoření predikce cash flow na základě historických dat. Predikce příjmů je modelována za použití prediktivního modelu v Pythonu. Výdajová stránka vychází z predikce tržeb a současně z dalších předpokladů, které umožnují výpočet výdajů. Celkové řešení nabízí jednoduché nasazení do společnosti. Výhodou je, že řešení je jednoduše implementovat i do jiných společnosti, které mají k dispozici základní data.
Vedoucí práce: Miloš Maryška
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet