Strategická analýza - Stránský, Jindřich; Mikovcová, Hana, 1959-; Hönig, Vladimír, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav řízení zásob v textilní společnosti a navrhnout systém, který povede ke zlepšení současného stavu. Teoretická část představuje základní pojmy z oblasti řízení zásob. Zabývá se jejich významem, členěním, funkcemi a popisuje nejběžnější metody jejich optimalizace. Praktická část je zaměřena na firmu Bellatex s.r.o. a představuje způsoby, kterými řídí své zásoby. Na závěr jsou uvedeny návrhy a doporučení, které mohou firmě pomoci vylepšit současný stav.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses