Analytické řešení pro oddělení lidských zdrojů ve finančním sektoru - Macháčková, Anna (2023)
Cílem této závěrečné práce je navrhnout a vytvořit analytické řešení pro oddělení lidských zdrojů ve finančním sektoru. Dílčím cílem je tvorba unifikovaného datového zdroje, ze kterého bude čerpat data HR controlling a další útvary v rámci sekce lidských zdrojů. V první části práce je popsán význam HR útvaru pro vybranou společnost a také datové problémy, se kterými se HR potýká na denní bázi. Následně je rozebrán zvolený přístup k realizaci projektu, společně s tvorbou vizualizací. V závěrečné části je popsán postup validace tohoto projektu.