Analytické řešení pro oddělení lidských zdrojů ve finančním sektoru - Macháčková, Anna; Potančok, Martin; Peroutková, Miluše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem této závěrečné práce je navrhnout a vytvořit analytické řešení pro oddělení lidských zdrojů ve finančním sektoru. Dílčím cílem je tvorba unifikovaného datového zdroje, ze kterého bude čerpat data HR controlling a další útvary v rámci sekce lidských zdrojů. V první části práce je popsán význam HR útvaru pro vybranou společnost a také datové problémy, se kterými se HR potýká na denní bázi. Následně je rozebrán zvolený přístup k realizaci projektu, společně s tvorbou vizualizací. V závěrečné části je popsán postup validace tohoto projektu.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet