Feng šuej podle našich předků Cestami k domovu - Kovář, Petr, Stanislav (Alferia, 2012)
Kniha vás čtivým způsobem seznámí s odbornou problematikou tvorby architektury domova v inspiraci podle starobylého učení feng šuej. Autor, praktikující architekt, urbanista a geomant, zde shrnuje všechny zkušenosti, které během své třicetileté činnosti posbíral. Kniha je jakousi rukovětí pro čištění místa jako součásti našeho uzdravování, i návodem na to, jak přežít případné blížící se pohromy, přírodní i civilizační.