Jak získat doopravdy to, co chceme - Dalla-Camina, Megan (Alferia, 2013)
Díky této knize se naučíte obejít iluzi, že za každým úspěchem je spousta bolesti a odříkání. Oběti a pečlivé plánování. Bezesné noci a spousta stresu. Ve skutečnosti je třeba naučit se zázraku rovnováhy mezi prací a životem. Můžete žít život, o jakém sníte, protože zjistíte, že jste dosud pouze podléhali všeobecného omylu, že "to tak prostě jee". Ve skutečnosti jste to pouze vy, kdo může věci změnit, a jste to vy, kdo si určí vlastní cestu.
Keywords: Harmonie těla a duše