Návod k obsluze života Dialog mezi Strachem a Pravdou - Shadyac, Tom (Grada, 2014)
Když budeš vědět, jak funguje život, zjistíš také, kdo jsi… Dialog mezi Strachem a Pravdou v poutavé knize známého amerického režiséra.
Keywords: Harmonie těla a duše