O umění vycházet s lidmi Jak to vidí slavní - Hájková, Alena (Grada, 2004)
Umíte vycházet s lidmi, společensky vystupovat a zůstat přitom sami sebou? Autorka čtivě seznamuje čtenáře s pravidly komunikace a chování, s rolí emocí, s obranou proti manipulaci, se silou působení prvního dojmu. O společenských trapasech, taktu, sebedůvěře a mezilidských vztazích se dočtete v rozhovorech s osobnostmi, doplněných o jejich dosud nezveřejněné fotografie (Václav Havel, Arnošt Lustig, Bořek Šípek, Karel Gott, Karel Svoboda aj.).
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Harmonie těla a duše