Více než 100 cvičení pro zklidnění a prožívání přítomnosti - Hassonová, Gill (Grada, 2015)
Co všichni mají s tím prožíváním přítomnosti? Proč se o tom všude mluví? Je to proto, že životy kolem nás často jen proletí a my nemáme čas prožívat to, co se děje právě teď. Pořád přemýšlíme o tom, co musíme udělat zítra, nebo co jsme nestihli včera. Naše cvičení vás naučí užít si dnešek.
Keywords: Harmonie těla a duše; Zdraví a životní styl