Praktická homeopatie Využití dvanácti biochemických solí - Váňová, Hana (Grada, 2016)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
Keywords: Alternativní léčení