Síla lidskosti, Dalajlama a jeho vize pro náš svět - Goleman, Daniel (Metafora, 2015)
Vydáno k 80. narozeninám Jeho Svatosti dalajlamy. Převratné, motivující, vysoce přesvědčivé. Síla lidskosti je nejvýznamnější a nejaktuálnější výpovědí jedné z nejvlivnějších duchovních a politických osobností dnešní doby.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání