Kdyby lidi byli stromy - Bolfová, Kamila (Alferia, 2020)
Kniha je určena průvodcům dětí předškolního a mladšího školního věku, stejně jako samotným dětem a jejich rodičům. Kniha je průvodcem i cestou. Při jejím čtení musíte kráčet, skákat, vyhýbat se, běžet, anebo odpočívat pod stromem, abyste nabrali sílu pokračovat zase dál.