Objevte své PROČ Jak najít smysl pro sebe i svůj tým - Simon, Sinek; Mead David; Docker Peter (Jan Melvil Publishing, 2018)
Simona Sinka již znáte, jeho kniha Začněte s PROČ přiměla miliony čtenářů, aby změnili pohled na všechno, co dělají – svůj osobní život, kariéru i svou organizaci. (Mimochodem, byla už přeložena do 22 jazyků.) Společně s jeho Lídři jedí poslední posouvá již několik let i u nás firemní kulturu, motivaci zaměstnanců a spokojenost všech zúčastněných k lepšímu. Kniha Objevte své PROČ navazuje tam, kde Začněte s PROČ skončila. Ukáže vám, jak uplatnit poznatky ze Sinekovy knihy v praxi – jak najít ve své práci více inspirace a naopak také inspirovat ostatní kolem vás. „Věřím, že spokojenost je naším právem, nikoliv privilegiem. Všichni máme právo ráno se vzbudit a jít do práce s nadšením, v práci se cítit bezpečně a vrátit se pak domů s pocitem uspokojení. A dosažení spokojenosti úzce souvisí s tím, že pochopíme, PROČ děláme to, co děláme." Simon Sinek V knize najdete konkrétní postupy, podrobná cvičení, ilustrace a tipy pro jednotlivé fáze celého procesu. Najdete i odpovědi na důležité otázky: Co když se moje PROČ hodně podobá PROČ mého konkurenta? Mohu mít víc než jedno PROČ? Co mám dělat, když moje zaměstnání neodpovídá mému PROČ? Co když se náš tým nedokáže shodnout na společném PROČ? Při hledání svého PROČ nezáleží, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jste již vedoucím nějakého týmu, nebo dokonce ředitelem celé firmy – návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k dlouhodobému úspěchu a pocitu naplněnosti.
Keywords: Sebepoznání