Kraniosakrální jóga - Uhlířová, Lucie (Alferia, 2021)
Originální kniha české lektorky Lucie Uhlířové seznamuje čtenáře s kraniosakrální jógou. Tato metoda vychází z osteopatie a věnuje se rozvoji funkční síly, ohebnosti, uvolnění fascií, rovnováze, tekutosti a dechu. Čtenáři se seznámí s cviky a doporučeními pro jednotlivá roční období. Kniha obsahuje četné barevné fotografie a nákresy.
Keywords: Harmonie těla a duše