Sebepéče pro pečující Průvodce vědomou péčí - Leblanc, Lise (Alferia, 2021)
Jak pečovat o sebe, když jsem pečující osoba? Průvodce této kanadské autorky pomáhá v komplikovaných modelových situacích: jak a kdy si říci o pomoc, co dělat, když vám dochází síly nebo láska a jak poznat, že už je čas si dát pauzu. Obsahuje: konkrétní případy, sebeevaluační testy, příběhy ze života, cvičení a aktivity, strategie.
Keywords: Harmonie těla a duše